Apoixos.com

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 46, 53, 28 και 61 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.
"Καμία ανοχή", διαμηνύει ο διοικητής της Τροχαίας Πατρών Σπύρος Νιάρος για το "σαφάρι" των τελευταίων ημερών που αφορά τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
 
Κυρίως το διπλοπαρκάρισμα είναι το μεγάλο πρόβλημα της πόλης, όπως ανφέρει ο διοικητής της Τροχαίας Πατρών, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί το 30% του κυκλοφοριακού που προκαλείται καθημερινά στην πόλη! 
 
Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, έχουν "ξηλωθεί" περισσότερες από 200 πινακίδες για διπλοσταθμεύσεις, ενώ τα αυστηρά μέτρα, σύμφωνα με τον κ. Νιάρο θα συνεχιστούν. "Δεν επιτρέπεται να προσβάλουμε έτσι την πόλη μας. Είναι ντροπή", είπε χαρακτηριστικά.
 
Και πρόσθεσε: 
 
"Βλέπει ο οδηγός που έχει διπλοπαρκάρει για να πιει τον καφέ του, ότι του βεβαιώνεται κλήση και αμέσως ζητά να του βάλουν τον καφέ σε πλαστικό για να φύγει. Δηλαδή, αν δεν έβλεπε τον Τροχονόμο, θα καθόταν εκεί; Απαράδεκτο να επιδεικνύουμε αυτή την προκλητική συμπεριφορά και θράσος".
Επιστολή στην οποία ζητά την αναπροσαρμογή των εισιτηρίων για τον προαστιακό στην νέα γραμμή Πάτρα-Κάτω Αχαΐα, απέστειλε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο εκπολιτιστικός Σύλλογος «Αλισσαίων Πείρος», κάνοντας λόγο για ανισότητες, όσον αφορά στις τιμές των εισιτηρίων σε σύγκριση με τα δρομολόγια προς Άγιο Βασίλειο-Πάτρα.
 
Αναλυτικά η επιστολή:
 
«Αφού καλωσορίζουμε την άφιξη του προαστιακού που είναι ένα έργο και ένα μέσο μεταφοράς που αναβαθμίζει την περιοχή μας σε όλη αυτή την θετική κατάληξη, άσχημη εντύπωση και κακή εικόνα για την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δημιουργεί η νέα τιμολογιακή πολιτική για τον προαστιακό και για την νέα γραμμή Πάτρα-Κάτω Αχαΐα.
 
Καταρχήν δημιουργούνται ανισότητες ως προς τον κόσμο που παίρνει τον προαστιακό αλλά και διαχωρίζετε τις γραμμές και τις περιοχές σε ζώνες και διαφοροποιείται τις τιμές. Ενώ Άγιο Βασίλειο-Πάτρα με πολλές στάσεις έχετε δημιουργήσει μόνο μια ζώνη και η τιμή για χρόνια παραμένει η ίδια 1.20€. Τώρα στην νέα γραμμή Πάτρα-Κάτω Αχαΐα με τις ίδιες στάσεις σχεδόν σε αριθμό,πολύ πιο ακριβά 2.20€.
 
Οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας σας ενημερώνουμε στην πλειοψηφία τους δεν είναι προνομιούχοι είναι βιοπαλαιστές αγρότες και άνθρωποι που αναζητούν ένα φτηνό γρήγορο μέσο να πάνε στις δουλειές τους, ακόμα το κόμιστρο είναι ακριβό και για αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν τις θάλασσες μας το καλοκαίρι. Κύριοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εδώ υπάρχει αδικία και χωρίζετε δυστυχώς τους προορισμούς σε Α και Β κατηγορία.
 
Ζητάμε ότι ισχύει για Άγιο Βασίλειο-Πάτρα να ισχύει και για Πάτρα-Κάτω Αχαΐα. Δεν μπορεί αυτό το μέσο που ακόμα υπάρχουν προβλήματα τεχνικά έρχεται ασθμαίνοντας στην περιοχή μας να ξεχωρίζετε με την τιμολογιακή σας πολιτική τις περιοχές. Σας κάλουμε να το ξανασκεφτείτε ώστε τον προαστιακό να τον αγκαλιάσει ο κόσμος ο απλός που έχει την ανάγκη να πηγαίνει γρήγορα με τον προαστιακό.
Αναμένουμε απάντηση στο δίκαιο αίτημα μας.»
Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού που φαίνεται πώς θα μας τα κάνει μούσκεμα την.... Τσικνοπέμπτη ! 
 
Αναλυτικά προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
 
Για την πόλη της Πάτρας.
 
Τετάρτη 19-2-2020
 
Αραιή συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.
 
Πέμπτη 20-2-2020
 
Αρχικά συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.
 
Για την πόλη της Κάτω Αχαίας.
 
Τετάρτη 19-2-2020
 
Αραιή συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη.
 
Πέμπτη 20-2-2020
 
Αρχικά συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.
 
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
 
Τετάρτη 19-2-2020
 
Αραιή συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.
 
Πέμπτη 20-2-2020
 
Αρχικά συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε κάμερα στην πόλη του Αιγίου για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://aigio-kentro.meteoclub.gr/ και μετεωρολογικό σταθμό με κάμερα στην Αλυκή Αιγίου http://aigio.meteoclub.gr/ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam .Τοποθετήσαμε μετωρολογικό σταθμό με καιρική κάμερα στο χωριό Παρασκευή στα 650μ υψόμετρο και μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ
 
http://paraskevi.meteoclub.gr/
 
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
 
Τετάρτη 19-2-2020
 
Αραιή συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.
 
Πέμπτη 20-2-2020
 
Αρχικά συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε κάμερα στην πόλη των Καλαβρύτων για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://kalavryta.meteoclub.gr/
 
Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ νέα κάμερα http://aigio-kentro.meteoclub.gr/ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/ καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Καλάβρυτα εδώ νέα κάμερα http://kalavryta.meteoclub.gr/ http://skepasto.meteoclub.gr/cam.html Τοποθετήσαμε νέο μετεωρολογικό σταθμό με καιρική κάμερα στο χωριό Παρασκευή του Δήμου Αιγιαλείας στα 650μ και μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://paraskevi.meteoclub.gr/. Επίσης θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαίας
 
Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5
Με αφορμή το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του κ. Χρήστου Γούτου, στο οποίο κρινόμαστε ως κύριοι συνυπεύθυνοι για την αναστάτωση που επικρατεί στον αγροτικό πληθυσμό του δήμου μας, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» Βασιλική Ψυχράμη, δηλώνει:
Σελίδα 1 από 203

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας 

apoixos.com@gmail.com