Written by 09:53 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Η Κεφαλονιά ανάμεσα στους τρεις πιο γραφικούς προορισμούς για οδήγηση στον κόσμο!

Με τους ηλιόλουστους καλοκαιρινούς μήνες να ενθαρρύνουν την ευκαιρία για να εξερευνήσετε τις τέσσερις γωνίες του κόσμου, η οδήγηση μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε περισσότερες από τις φυσικές ομορφιές του.

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων DiscoverCars.com διεξήγαγε έρευνα σε μια λίστα με τους 20 κορυφαίους πιο γραφικούς προορισμούς οδήγησης στην Ευρώπη.

Δημιούργησε αυτή την κατάταξη για 4η φορά φέτος αναλύοντας 250.000+ κριτικές από τους πελάτες της. Μόνο οι πόλεις με το υψηλότερο σύνολο από κάθε χώρα και τοποθεσίες που είχαν συνολικά περισσότερες από 500 κριτικές συμπεριλήφθηκαν στην κατάταξη. Στη συνέχεια, δημιουργήθηκε η λίστα των 20 κορυφαίων για το 2024.

Η Κεφαλονιά κατέλαβε την τρίτη θέση, με 728 παραθεριστές να βαθμολογούν με ένα μέσο όρο 9.13 για γραφικές διαδρομές. Η δημοτικότητα του νησιού το πήρε από τον όγδοο πιο γραφικό προορισμό για οδήγηση στον κόσμο το 2023, σημειώνοντας άνοδο πέντε θέσεων το 2024.

Μιλώντας για τα ευρήματα, ο Aleksandrs Buraks, Επικεφαλής Ανάπτυξης στο DiscoverCars.com, σχολιάζει:

“Η Κεφαλονιά είναι ένα πανέμορφο νησί που έχει τόσα πολλά να προσφέρει! Ένας Μεσογειακός παράδεισος, που συνδυάζει τον υπέροχο καιρό και την υπέροχη θέα του. Από τις φημισμένες παραλίες έως τις γραφικές ακτές, η εξερεύνηση του νησιού με το αυτοκίνητο είναι κάτι που πρέπει να κάνετε όταν μπορέσετε να ταξιδέψετε με τον δικό σας ρυθμό από την άνεση του δικού σας οχήματος.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Close