Written by 19:13 Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Στις 9.387 οι εγγραφές στην ιστοσελίδα του – Στους 2.172 οι εθελοντές

Προχωρούν, παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις, οι εγγραφές στην προσωπική ιστοσελίδα του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εμφανίζεται αποφασισμένος να προωθήσει το σχέδιό του. Χαρακτηριστικά, νωρίτερα σήμερα, ο Χρήστος Σπίρτζης τον κατηγόρησε ότι ετοιμάζει φράξια και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ότι «στρώνει χαλί» για δικό του κόμμα.

Σύμφωνα με στοιχεία από το περιβάλλον του, στις πρώτες 18 ώρες από τη δημοσιοποίηση της ιστοσελίδας, έχουν εγγραφεί 9.387 φίλοι και υποστηρικτές του, όπως και 2.172 εθελοντές.

Κατά τις ίδιες πηγές, πρόκειται για πρόσωπα που έχουν ελεγχθεί τα στοιχεία τους, ενώ αφαιρέθηκαν προσπάθειες από «τρολ», αλλά και από πρόσωπα που μπήκαν στην ιστοσελίδα, καταχωρώντας ανύπαρκτους αριθμούς τηλεφώνων.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του νωρίτερα σήμερα στο Facebook, επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε όσους από χθες τον κατηγορούν για φράξια και για απόπειρα δημιουργίας κόμματος μέσα στο κόμμα, μετά την πρόσκλησή του το βράδυ της Τρίτης στους φίλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να πάνε και στη σελίδα “ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ” και να κάνουν και εκεί εγγραφή», δημιουργώντας έτσι μια παράλληλη λίστα μελών.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

(Visited 9 times, 1 visits today)
Close