Written by 10:07 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Αστυνομικοί μετέφεραν με το υπηρεσιακό όχημα βαριά τραυματισμένο σκυλάκι στο κτηνιατρείο- Η συμβολή των αστυνομικών στην διάσωση του σκυλιού- Φωτ.

Εχουμε και αυτούς τους Αστυνομικούς που έχουν αποδείξει ότι η ασφάλεια της πόλης έχει πάντα οδηγό την ευαισθησία!

Το περιστατικό είναι ένα από τα πολλά και το περιγράφει η κ. Αλεξάνδρα Δημοπούλου:

“Άνδρες από το Γ’ Αστυνομικό τμήμα και την Τροχαία Πατρών μετέφεραν ένα σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι στο κτηνιατρείο της Ioanna Giannakopoulou (συμβεβλημένης κτηνιάτρου με το Δήμο Πατρέων) που για μια ακόμα μία φορά ανοίγει ώρες και μέρες δύσκολες.

Όπως αναφέρει η Αλεξάνδρα Δημοπούλου, μαζί με την Ελίζα Καλλίτση και την Γαρυφαλιά Μπαρλή. Ομοιως και η Γιούλα Ανωγιάτη σε επικοινωνία και συντονισμό.

Το σκυλακι μεταφέρθηκε από τους Αστυνομικούς της Τροχαίας Πατρών Χατζηχαραλάμπους Κωνσταντίνο και Σακελαρίου Γιώργο, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και με σειρήνα. Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Περίμεναν μάλιστα στο κτηνιατρείο να βεβαιωθούν πως όλα πάνε καλά, και να ελέγξουν αν το σκυλί έχει τσιπάκι. Το συντονισμό από την πλευρά της Τροχαίας Πατρών έκανε ο Αξιωματικός Θανάσης Δουλαβέρης, ο οποίος είναι και βραβευμένος από την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία το 2018 για το έργο του. Τα λόγια περιττά. Ειδοποιήθηκα εν πρώτοις από τον Αξιωματικό του Γ’ Αστυνομικού τμήματος , Αρχιφύλακα Παναγόπουλο Αντώνη, όπου με απίστευτη υπευθυνότητα, ευγένεια και ευαισθησία μου μιλούσε και προσπαθούσαμε να κάνουμε τα μέγιστα και τάχιστα για να κερδηθεί χρόνος και «να σωθεί μια ζωή» όπως ο ίδιος είπε. Όταν κατάλαβαν ότι όλοι μας είμαστε μακριά από το σημείο και χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε, ξεκίνησαν γρήγορα μόνοι τους και μετέφεραν το τραυματισμένο σκυλί στο κτηνιατρείο και μάλιστα με το φάρο αναμμένο όπως προανέφερα. Το σκυλάκι φροντίζεται με τον καλύτερο τρόπο από τη γιατρό και όλο το επιτελείο. Ευχόμαστε στο όμορφο τσοπανάκι να τα καταφέρει. Εκείνο που μας έμεινε είναι πως μια καινούργια μέρα έχει ξημερώσει για τη χώρα μας, για την περιοχή μας, και πράγματι ο κόσμος αλλάζει και υπάρχει ελπίδα. Είμαστε περήφανοι για την Αστυνομία στην Πάτρα μας και δικαίως. Το έχουμε πει και το ξαναλέμε. Συγχαρητήρια από όλους μας. Ασφάλεια, Ανθρωπιά, Πολιτισμός!”

(Visited 11 times, 11 visits today)
Close