Written by 09:17 Lifestyle-Media

Οι νέες ταινίες και σειρές της Disney+ τον Αύγουστο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Το Disney+ έχει το κορυφαίο περιεχόμενο για να κρατήσει την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη! Η νέα ταινία Το Βασίλειο Του Πλανήτη Των Πιθήκων, που έχει συναρπάσει το κοινό παγκοσμίως, έρχεται να προστεθεί στη συλλογή του επικού franchise «Ο Πλανήτης των Πιθήκων» στο Disney+, στις2 Αυγούστου, ενώ η ταινία The Supremes at Earl’s All-You-Can-Eat έρχεται στις 23 Αυγούστου.

Η αγαπημένη σειρά Only Murders In The Building επιστρέφει με τον 4ο κύκλο στις 27 Αυγούστου και μπορείτε να είστε έτοιμοι για νέα μυστήρια που αναζητούν λύση, πολλές νέες θεωρίες και ακόμη περισσότερους νέους υπόπτους, ενώ στις 28 Αυγούστου έρχονται η νέα σειρά Tracker και ο κύκλος 20 του Grey’s Anatomy. Το National Geographic παρουσιάζει αυτό το μήνα τη σειρά OceanXplorers, από τον Τζέιμς Κάμερον, για να εξερευνήσετε τα πιο απομακρυσμένα σύνορα των ωκεανών του κόσμου μέσα από το OceanXplorer, το πιο προηγμένο ερευνητικό σκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Close